Тенісисти Козятинщини привезли нам перемогу. Команда “Іскра” продовжує прославляти наш край

Тенісисти Козятинщини привезли нам перемогу.
Команда “Іскра” продовжує прославляти наш край

Закінчився четвертий тур клубного чемпіонату України центральної регіональної ліги сезону 2016-2017 років з настільного тенісу відповідно до календарних ігор Федерації настільного тенісу України. У них брали участь ті люди, які прийшли не з вулиці, а займаються тенісом професійно.

Зліва на право капітан команди Дмитро Демчук, Іван Поберій, Віталій Ветров, Денис Вакуленко

Два попередніх тури (1 та 4 ) проходили в Умані, а 2 і 3 у Вінниці, зважаючи, що з міста і області в регіональній лізі було заявлено 4 команди (козятинська “Іскра” і три вінницьких). У склад нашої команди увійшли Дмитро Демчук, Іван Поберій і два запрошених гравці Денис Вакуленко, Віталій Ветров.

Як результат — “Іскра” зайняла почесне друге місце і отримала срібло! Знову ж підтримали наших спортсменів матеріально (щоб “Іскра” змогла поїхати на змагання) козятинчани Геннадій Садовий, Сергій Петричко, Валерій Швець та Ігор Гвелесіані.

Відео дня

— Також свій вклад у нашу перемогу внесла директор Козятинської школи №2 Євгенія Кудрявець, — розповідає Дмитро. —  Вона пішла назустріч команді і надає притулок у спортзалі школи.

 

Козятинська команда з настільного тенісу Іскра

Нагадаю, що команду створив Дмитро Демчук, і вона сьогодні представляє Козятинщину.  Допоміг у формуванні команди Олег Білецький — козятинець, професійний тенісист, який грає у вищий лізі, майстер спорту.

— Він наш духовний наставник, — так відгукуються про Білецького спортсмени. — Хочемо відмітити й президента федерації Вінницької області Сергія Лімонова і секретаря Федерації Сергія Пантєлєєва з Вінниці. Ці люди також вклали свою лепту в нашу перемогу.

Приємно, що козятинська “Іскра” обійшла вінницьку “Ніку”. А там, між іншим, тенісисти з найсильніших спортклубів Вінниці. Це Михайло Мінов, Євгеній Гефтер, Іван Годонюк, Вадим Саранча...

 

Команди Ніка (Вінниця) та наша Іскра під час нагородження

Плани на майбутнє у “Іскри” — зайняти перше місце.

— Оскільки в нашому дивізіоні було 16 команд з трьох регіонів, можливо отримаємо квоту і потрапимо в першу лігу, — у захваті розповідає пан Дмитро. — Потім дійдемо до вищої ліги. Хочу створити ще одну команду, яка гратиме  у регіональній лізі, якщо ми перейдемо в першу лігу,. Хочеться розвивати більш молодих гравців. Таких, як учень першої школи Саша Бондарчук і йому подібні. Я у нього спортивний наставник. Приємно, що Олександр в області виборов третє місце в чемпіонаті з тенісу між спортсменами до 18 років та перше місце  у віковій категорії до 16 років. Також він прийняв участь у першостях України.

 

Куратор центральної регіональної ліги з настільного тенісу м. Умань Іван Чорнобаб  вручає нагороду за 2 місце Івану Поберію

Побажання для молоді від Дмитра Демчука — мирного неба, вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, не важливо яким, головне активно, брати участь у змаганнях і прославляти наш Козятинський край

— А ваш син Іван займається тенісом? — запитали у Дмитра.

— Поки що до тенісу він не прийшов. Знайшов себе у футболі та боксі…

 

Нагороду отримує капітан команди Дмитро Демчук

 

Презери центральної регіональної ліги -команди Вінниці, Києва та Козятинщини

Від редакції: Вітаємо наших тенисистів з перемогою! Ми гордимося вашими досягненнями! Так тримати!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:21 Інтенсивні бої на сході: ЗСУ відбили понад сотню атак та знищили 1210 окупантів 09:40 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 09:13 Світло сьогодні вимикатимуть лише в години піка — Укренерго 09:12 День медика та святого Пантелеймона: історія, заборони та прикмети 27 липня Від читача 13:58 Проект “Брама” 20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up