Що відбувається у Козятинській ОТГ станом на вечір 8 березня?

Що відбувається у Козятинській ОТГ станом на вечір 8 березня?
  • Важлива інформація.

  • Коротко про найголовніше з того, що сказала міський голова Тетяна Єрмолаєва у вечірньому відеозверненні

Наша громада втратила трьох Героїв, які віддали найцінніше, що в них є — їхні життя. Ми втратили Володимира Павловського, 1979 року народження, який проживав у Залізничному. Ми втратили Дениса Прилуцького, 2000 року народження, Віктора Чернюка, 1986 року народження, уродженця Козятина. Завтра о 13 годині відбудеться прощання із Віктором Чернюком, який проживав на вулиці Перемоги, 6.

Сьогодні громада отримала волонтерську допомогу із Польщі від нашого міста-побратима Клечів. Також замовлялися три тепловізори і дрон, який купили працівники сімейної медицини. Усе обладнання вже доставлено військовим. Решта допомоги, такі як медикаменти, передачі особисті для людей — усе розподілено за місцем призначення.

У четвер, 10 березня о 13 годині в міському будинку культури проведуть курси з надання першої домедичної допомоги у військовий час. Запрошують всіх бажаючих. Такі курси будуть на постійній основі

Відео дня

Усі служби працюють. Планують до кінця тижня почати вивіз сміття із сіл громади

Станом на 4 березня на рахунок громадського об’єднання Козятинська нова територіальна громада надійшло 378 тисяч гривень. Із них 61 тисяча надійшла від фізичних осіб, 317 тисяч гривень — від юридичних осіб і підприємств. Ці кошти йдуть на територіальну оборону і національну поліцію. Вже закупили три тепловізори, на це витратили 89 тисяч 970 гривень, а також запчастини для потреб поліції, запчастини для ремонту техніки і бензин (на це пішло 96 тисяч гривень). Всього витратили 186 тисяч гривень. Наразі на рахунку залишок у розмірі 192 тисячі гривень. Ведуть перемовини із військовими стосовно того, які речі їм необхідно придбати. Додатково відкривають ще один картковий рахунок на ім’я Ольги Шостак.

Для громади формують гуманітарний резерв із круп, борошна та олії. Також наші заклади займаються виготовленням тушкованого м’яса в тарі? щоб громада могла повноцінно функціонувати в разі надзвичайної ситуації.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Веремій

    Тримаймося адже Перемога за Нами СЛАВА УКРАЇНІ СЛАВА ГЕРОЯМ СЛАВА НАШОМУ ГЕРОЇЧНОМУ НАРОДУ

keyboard_arrow_up