Оперативна інформація станом на ранок 17 березня 2022 року

Оперативна інформація станом на ранок 17 березня 2022 року
  • Триває 22-га доба героїчного протистояння народу України.
  • На Вінниччині за ранок вже було дві повітряні тривоги

За повідомленням Генерального штабу Збройних сил України, станом на 6 ранку четверга, 17 березня ситуація була така. Збройні сили України продовжували завдавати нищівних ударів по угрупованнях військ ворога, який намагається закріпитися та утримувати оборону захоплених рубежів.

Протягом останньої доби наші воїни знищили командний пункт та підрозділи забезпечення 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу збройних сил російської федерації, втрати ворога уточнюються.

За попередню добу наші військові також знищили десять повітряних цілей противника, а саме два винищувачі-бомбардувальники Су-34, три винищувачі Су-34СМ, три вертольоти та БПЛА оперативно-тактичного рівня. У Генштабі ЗСУ повідомляють, що інформація щодо типу ще одного збитого літака та загибелі льотчиків уточнюється. Підрозділи Повітряних Сил Збройних Сил України продовжують активно діяти з метою позбавлення авіації окупантів змоги панувати у повітрі.

Відео дня

Не маючи успіху у проведенні наземної операції, ворог продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселих районах українських міст.

Російські окупанти продовжують здійснювати кібератаки, фізично знищуюють ретранслятори телевізійних та радіосигналів, продовжують масову інформаційну компанію з метою дискредитації вищого військово-політичного керівництва України та Сил оборони.

Поряд з цим, противник продовжує активно розповсюджувати дезінформацію про хід ведення, так званої “спеціальної операції” серед власного населення.

Окупаційні війська продовжують нести втрати. Мають великі проблеми з комплектуванням бойових підрозділів та підрозділів забезпечення. Особовий склад противника деморалізований, що призвело до збільшення кількості випадків дезертирства та відмовами військовослужбовців збройних сил російської федерації брати участь у війні на території України.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up