Козятин після комендантської години

Козятин після комендантської години
  • Розповідаємо, що наші журналісти побачили у місті.
  • Спойлер: маємо для вас і хорошу новину

Четвер, на календарі 3 березня 2022 року. Минув рівно тиждень, відколи Російська Федерація почала повномасштабну війну проти України. Рівно тиждень від того ранку, коли козятинчани прокинулися і дізналися, що в країні оголосили воєнний час.

Після закінчення комендантської години, о сьомій ранку ми вирушили в місто. Навкруги тихо. Людей на вулиці ще зовсім мало. Перше, що кинулося нам в очі, це те, що у вікнах деяких козятинчан майорять жовто-блакитні стяги. Хто вивісив Державний прапор на вікно, дехто поставив прапор на балконі. Із міркувань безпеки ми не робили фотографій, тому, на жаль, не можемо вам цього показати.

У рейс відправився автобус на Вінницю.

Відео дня

Магазини, які продають непродовольчі товари, здебільшого зачинені. На деяких висять оголошення «Працюємо дистанційно» і вказаний номер телефону. Біля одного з ветеринарних магазинів поставили мисочку для того, щоб можна було підгодовувати чотирилапих друзів, які живуть на вулиці. Приємно бачити, що навіть у такий важкий час деякі козятинчани не забувають піклуватися про братів своїх менших.

Загалом уранці в місті тихо та спокійно. Ніч теж пройшла спокійно, як і попередня — сирени про сповіщення повітряної тривоги не вмикалися жодного разу.

Зовсім не хочеться псувати вам настрій, але арт-інсталяцію «Я люблю Козятин» знову пошкодили. Цього разу надбили букву «К». Ми помітили це ще тиждень тому, втім вирішили не повідомляти, оскільки це було зовсім не на часі.

І наостанок хороша новина, яка приємно здивувала навіть наших журналістів. Зникло стихійне сміттєзвалище у центрі міста. Туди більше не зносять пакети зі сміттям. На тротуарі та проїжджій частині чистенько, чого не було вже дуже давно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Olga Zaichko

    Не потрібно і рашистів, господи,що за люди?

keyboard_arrow_up