Стаматологи відзначають свій день

Стаматологи відзначають свій день

Один з перших приватних ортопедів-стоматологів Володимир Нудний

Важливими принципами у роботі лікарів-стоматологів є надання кваліфікованої якісної допомоги, ефективне знеболення, уважне ставлення до пацієнта, створення невимушеної  обстановка для  комфортного лікування зубів.

Сьогодні, в День стоматолога, згадаємо про лікаря в Козятині, який першим у 1994 році отримав ліцензію на приватну практику по ортопедичній стоматології. Це Володя Нудний. Сьогодні ми публікуємо фото його маленького колективу клініки “Стоматол і Я”. До речі, його син Олександр також на сьогодні стоматолог.

— Наш медичний персонал кабінету постійно займається самоосвітою: курси підвищення кваліфікації, тематичні семінари, вивчення та застосування нових технологій в області стоматології, — каже Володимир Нудний. — Використовуємо, як і всі сьогодні, сучасні  високоякісні матеріалами. Цінова політика гнучка, пацієнту пропонується кілька варіантів лікування та протезування, аби він самостійно міг вибрати. Лікуємо, протезуємо, надаємо профілактичні процедури, робимо естетичне відбілювання.

Відео дня

Зараз в місті дев’ять приватних зубних кабінетів, в районі — п’ять.

Газета “RIA-Козятин” вітає всіх стоматологів Козятинщини з професійним святом. Бажаємо здоров’я та вдячних пацієнтів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up