Більше двох десятків людей померли у листопаді від коронавірусу

Більше двох десятків людей померли у листопаді від коронавірусу
  • Детальніше про це, а також кількість хворих і смертей за останні сім днів у нашій хроніці поширення коронавірусу за 25 листопада - 1 грудня

Динаміка поширення коронавірусу загалом у країні продовжує нагадувати американські гірки. Під кінець минулого тижня кількість нових інфікованих почала поступово знижуватися і досягла позначки 5,8 тисячі за добу. Втім, від понеділка цифри знову поповзли вгору і вже за середу, 1 грудня, додалося майже 12 тисяч нових хворих.

Майже у всіх регіонах України досі зберігається «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки. Серед них і Вінниччина. Втім у нашій області динаміка поширення коронавірусу відрізнялася від тієї картини, яка була загалом по країні. До вихідних на Вінниччині стабільно додавалося трохи більше 800 нових хворих щодня. Але вже в неділю кількість нових інфікованих почала зменшуватися і у вівторок, 30 листопада, досягнула позначки 237 за добу. Втім, у перший день зими додалося одразу 608 нових хворих.

На теренах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 185 нових інфікованих. Це всього на 5 менше, ніж тиждень тому. За даними Вінницького центру контролю та профілактики хвороб, станом на 11 ранку середи, 1 грудня, у нас зареєстрували 4531 випадок від початку пандемії.

Відео дня

Якщо приріст хворих продовжує триматися на тому ж рівні, що й минулого тижня, то кількість смертей зросла у 3,5 рази. За останні сім днів ще 7 мешканців колишнього Козятинського району померли від ускладнень, викликаних COVID-19. Минулого тижня було лише 2 летальних випадки.

Листопад взагалі у лідерах за кількістю смертей. Загалом за місяць коронавірус убив 22 наших земляки. Більше смертей було лише у квітні цього року — тоді за місяць на той світ пішли 30 людей. Наразі кількість летальних випадків від початку пандемії — 111.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олег Чернодуб

    А те, що медики самі порушують, без масок і людей з явним ознаками орві та грипу ложать в одну палату з хворими на серцево-судинні захворювання доки не прийдуть результати тесту чи аналізів, а потім і виявляється, що в нас різкий спалах захворювання, бо один в палаті заразив аж п'ятьох!

    Володимир Загоруйко reply Олег Чернодуб

    Згоден!!!

keyboard_arrow_up