У нашому училищі провели інвестиційний форум

У нашому училищі провели інвестиційний форум
Світлина зі сторінки Козятинської міської ради у Фейсбук
  • Днями у Козятині відбувся перший форум «Інвестуй у Вінниччину. Інвестиції у комфортних громадах».
  • Захід організувала Вінницька обласна рада спільно з Козятинською міською радою.

У середу, 21 липня у нашому місті провели перший інвестиційний форум. Захід відбувся на арені під відкритим небом на території Міжрегіонального вищого професійно-технічного училища залізничного транспорту.

На форум завітали обласні керівники, депутати Вінницької обласної ради, українські та закордонні підприємці, представники Дипломатичного корпусу, органів місцевого самоврядування, Офісу реформ, Академії економічних наук, Вінницького бізнес-клубу, керівництво Укрзалізниці, а також генеральний консул Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярціньскі.

Після відкриття між Вінницької облрадою, облдержадміністрацією та Укрзалізницею підписали тристоронній меморандум. Сам форум складався з трьох частин. Під час першого блоку обговорювали іноземні інвестиції. Друга частина була присвячена темі впливу інвестицій на комфорт громад. Під час третього блоку говорили про те, як впливають реінвестиції на рівень життя.

Відео дня

— Це класна подія. Були представники з Польщі і зі Шведського ринку. Говорили про індустріальні парки, як взаємодіяти між собою, щоб на нашій землі побудувати щось подібне, — розповів нам Ілля Мхеідзе, який був присутній на форумі.

Під час форуму також презентували земельні ділянки Вінниччини, які можуть привабити інвесторів. Зокрема і землі Козятинської громади. Про це ми розкажемо трохи згодом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up