Ставок під Панасівкою дорожчий, ніж два ставки за Сигналом

Ставок під Панасівкою дорожчий, ніж два ставки за Сигналом
Міська рада хоче здати в оренду два ставки за Сигналом. Їх готові передати в користування на десять років
  • Глуховецька селищна рада виставила на аукціон дві земельні ділянки і ставок, а в Козятинській міській раді аукціонів ще більше.
  • Розповідаємо, яке комунальне майно збираються здати в оренду, а що планують навіть продати громади колишнього Козятинського району

На сайті Української універсальної біржі наразі є десять аукціонів з продажу та здачі в оренду комунального майна Козятинщини. Махнівська та Самгородоцька громади до цього списку не потрапили, натомість Глуховецька та Козятинська є.

Глуховецька селищна рада шукає орендаря на земельну ділянку площею 0,004 гектари у Глухівцях. Її хочуть здати в оренду на 20 років для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу. Стартова ціна становить 745 гривень 45 копійок. Лот виставляється вдруге, тому ціна знижена.

У Вернигородку здають в оренду земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,25 гектара. Її планують дати в користування на 10 років. Стартову ціну визначили як 2 187 гривень 91 копійка.

Відео дня

Шукають також орендаря для ставка за селом Панасівка. Стартова ціна становить 27 441 гривню і 6 копійок. Загальна площа земельної ділянки водного фонду 10,4 гектари. Його готові віддати в користування на 10 років. 

Козятинська міська рада теж шукає орендарів для двох ставків, щоправда, значно менших. Обидва розташовані за селом Сигнал. Земельна ділянка водного фонду першого має площу 1,5 гектари. Його стартова ціна 3 958 гривень 53 копійки. Другий ставок разом із землею поруч займає три гектари. Його стартова ціна — 7 917 гривень 7 копійок. Обидва ставки планують передати в оренду терміном на десять років для рибогосподарських потреб.

Також міська рада хоче продати 0,05 гектара землі на вулиці Полтавській (колишня Горького) у Козятині. Землю готові віддати під будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Стартова ціна 167 428 гривень. І це найдорожчий лот у нашому списку.

Шукають орендарів для чотирьох земельних ділянок у межах Флоріанівського старостинського округу. Усі дають в користування під фермерське господарство. Перша ділянка має площу 8,16 гектарів. Її планують здати в оренду на сім років. Стартова ціна лоту 22 882 гривні 4 копійки.

Друга земельна ділянка має площу 10,8 гектарів і стартова ціна у неї майже вдвічі більша — 43 624 гривні 68 копійок. Її теж планують здати в оренду на сім років.

Третя ділянка площею 3,8 гектара. Її стартова ціна становить 15 664 гривні 97 копійок.

Четверта земельна ділянка займає площу 9,4 гектара. Її стартову ціну визначили як 28 145 гривень 86 копійок.

 

Читайте також:

У Самгородоцькій громаді створили Центр культури та дозвілля. Директор — Анна Пасічнюк

У Козятинському ЦНАПі відтепер доступні послуги сервісного центру МВС

Дві громади отримають нові шкільні автобуси

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Надежда Якимова

    А вона уже всіх військових земельними ділянками ,,забезпечила,, що ж тепер тільки в оренду лишилось здавати
  • Вячеслав Цвигун

    Папа,хай хто дасть,ба блять,як завжди:дзеркало нете,номера немає,А ТУТ ХУЯК КУПИТИ УСЕ НАХОДИТЬСЯ!КОЙОТИ БРАЗІЛЬСЬКІ
  • Вячеслав Цвигун

    Забрати у спілку
  • Леся

    А яка ще одна ділянка?

keyboard_arrow_up