Що тут було? Випуск 2. Центральна вулиця Козятина

Що тут було? Випуск 2. Центральна вулиця Козятина
  • Продовжуємо нашу рубрику.

Ми у самісінькому центрі міста, на вулиці Героїв Майдану (колишня Леніна). За кілька кроків від цієї п'ятиповерхівки Міська рада і площа.

На першому поверсі цієї будівлі супермаркет. А що було на його місці раніше?

Відео дня

Згадуйте і пишіть відповіді у коментарях.

Підказка: там теж продавали продукти.

Якщо ви пропустили перший випуск нашої нової рубрики, вам сюди.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (23)
  • Прийма Лариса

    Гастроном "Світанок"
  • Тетяна Тетяна

    У цій п’ятиповерхівці  раніше був магазин  "Світанок". А ще раніше, до будівництва п’ятиповерхівки, були будинки приватного сектору. Одноповерхові. В одному з будинків жила тренер з легкої атлетики Бернада Іванівна. Прізвище вже не  пам’ятаю.
  • Alexandr Mironov

    тут був   гастроном * свiтанок*
  • Елена Хорошилова

    Магазин Світанок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up