Рейдерський напад на село Миколаївка Козятинського району

Рейдерський напад на село Миколаївка Козятинського району

Рейдерство (від англ. Raid «набіг» або raider «нальотчик») - недружнє, зазвичай, силове поглинання підприємства проти волі його власників (які мають переважне становище в даному підприємстві) або його керівника.

Рейдерське захоплення - захоплення бізнесу шляхом рейдерства. До рейдерської діяльності також відносять корпоративний шантаж («гринмейл»).

Рейдерству притаманна одна особливість. Там присутній один чинник: чиновник великого рангу, який взяв гроші та пообіцяв "кришу". Тобто, безкарність за злочин. Чиновник, який має контроль над поліцаями, СБУ, прокуратурою.

Прокоментувати події ми запросили голову СВК “Дружба” села Миколаївки Олександра Фогеля: — Я був обраний головою правління легітимно на загальних зборах, згідно з уставом по військовому, а так за статутом кооперативу 7 вересня. Тим не менше, деякі особи відверто зробили підробку документів. Виявляється, що якийсь пан Сергій Демчук 7 лютого “зібрав збори”, яких не було в дійсності, 8 числа заніс себе в державний реєстр. Отож, весь робочий колектив, правління кооперативу прийшли до будинку РДА у вівторок, 12 лютого, щоб виявити недовіру до реєстратора, до адміністрації і спитати, що це в дійсності відбувається і як воно має далі бути?

Відео дня

 

— Тобто ви ставите за мету змусити адміністрацію працювати у правовому руслі? — запитали журналісти газети “RIA-Козятин” у голови СВК. — Так, і скасувати те рішення, яке було прийнято незаконно. Як виявилося, цей колектив, що приїхав, це ще не всі люди, які залишились без зарплати по причині внесення неправдивих рішень, даних в єдиний реєстр. “Вчинений злочин, ми вважаємо, що це є незаконно! За це він повинен відповідати, тому що в нього законних рішень, за тим протоколом, що  ми бачимо, нема!” — кричали люди. — Ми прийшли вияснити, може це якась помилка. Якщо так, хай скасовують, — говорить один із місцевих громадських діячів.
Посилання на джерело: https://koziatyn.info/Podii/selyani-pid-stinami-rda-domoglisya-pravdi-10802672.html

 Українці самі викохали собі те що мають в обмін на свою наївну довірливість, та генетичну память про самозбереження, адже своєї влади, української, українці ще не мали та й уявлення не мають що то таке, але якщо виберуть націоналістів-патріотів хоч раз, то до влади більше вряд чи прийдуть сьогоденні пройдисвіти і злодії, але.....маємо те, що маємо....
Посилання на джерело: https://koziatyn.info/search?query=Селяни відбилися

Просвіта ОУН Козятин Влад Лісовий

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up