Повний кримінал і нехтування Закону на Козятинщині. А прокурор Кордон — спільник по справі

Повний кримінал і нехтування Закону на Козятинщині. А прокурор Кордон — спільник по справі

Видалення журналіста їх не врятувало, адже кількість і якість партизан невпинно росте

Про те, що має відбутися сесія районної ради в Козятині ми знали давно —  саме в п’ятницю 17 березня 2017 року. Винесенні питання і оприлюднені на сайті райради згідно закону про публічну інформацію, візуально свідчили про кримінальний характер сесії. Крім того, редакції було відомо, що мають розглянути інші питання, які в регламенті не передбачені і їх приймуть з порушенням — пропихуючи "невпихуєме".

До початку сесії нами було задокументовано присутність в залі

прокурора Олега Кордона, заступника начальника поліції пана Сушка. Чи був присутній начальник місцевої СБУ Віталій Феодорович, нами не підтвержено.

Відео дня

Здавалось, присутність таких поважних персон в залі, мало б гарантувати дотримання закону.

На жаль, все відбулось так, як ми передбачали.

Найперше, з ініціативи голови районної ради Віктора Слободянюка з залу “видалили” нашого журналіста. А це суперечить не тільки закону про журналістику, а й Конституції України та закону про доступ до

публічної інформації.

Важливо, що прокурор  з поліцаєм схавали порушення Закону, як ні в чому не бувало. А по факту, ухилились від покладених на них обов’язків.

Питання: а для чого вони на посадах, при пагонах, при зарплаті?

В подальшому ми не були очевидцями сесії, але голова райради не прийняв до уваги і не володіє ситуацією, на скільки поширився патріотично-націоналістичний рух Козятинщини.

Прес-центр штабу Козятинських партизан володіє інформацією, яку ми доносимо до громади. Кримінал на цьому не завершивсь.   

 

Епізод 1

Вибори головного лікаря районної лікарні Саші Кравчука (що недавно відкапував від алкогольної коми мафіка, він же — помічник депутата ВР Юрчишина). Після невдалої спроби, оголосили перерву, купили декілька голосів. І утвердили головним лікарем лише з другого разу, що вже порушення. І саме головне, про висунення його на затвердження в посаді, на сайті проінформували за ніч до сесії. А мали б за дві неділі. Перемогу пан Саша отримав з перевагою в один голос.

Якщо медиків віднести до місцевої освідченної еліти, то після такого призначення, таке слово, як еліта не варто вживати. Тут на лице — “дуполизання”. Хоча, Бог його знає, може саме так і треба

щоб у лікарів найосвідченої еліти Козятина, так по-свинячому призначали керівника колективу.

 

Епізод 2

Доповнюючи, що саме цей депутатський клан (а це аграрна партія на

чолі з Шубовичем, осерадок БЮТ, частина БПП в лиці Оркуші, Шавлюка) в свій час передали районну лікарню на баланс області. А тоді вона була нафарширована — обладнана, як технічно так і професійно. І що тепер? З липня минулого року лікарня повертається в район. Тільки вже гола й боса, й  обідрана. Саме ці люди персонально долучились і приклали руку до знищення медицини в районі.

Як друзів, ми також повинні знати і наших ворогів. Тепер ви знаєте і мусите протидіяти їм, як ворогом. “Не знаю”, “не чув”, “не бачив” — тепер не конає. Ниття “нас обібрали” — також не проходить.

 

Епізод 3

Інший аспект — взагалі ганебний. Сесія затвердила видатки в сумі 50

тисяч гривен на приватну газету 13 округ бідному обездоленому

портретнику (на кожній сторінці мій фюрер Юрчишин з його холуйчиком мафіком). Це при тому, що район має комунальну власну газету “Козятинський вісник”.

Епізод 4

І вершиною блюзнірства зневаги та ненависті до людей є рішення сесії про передачу в РДА (читай Оркуші) один мільйон двісті п’ятдесят тисяч гривен. Пояснюю, що державні структури мають власну статтю державного забезпечення. Одну і тільки одну. Інші форми надходження в фівнансуванні РДА законом заборонені.

Ми проводили власне журналістське розслідування. Ну звідки ці надлишкові кошти? Отож, їх зекономили, або вкрали, за рахунок не забезпечення дитячого харчування в школах учнів 1-5 класів. Так, це вігідно і закладам, і компаніям, що забезпечують харчуванням дітей в школах.

   

Епізод 5

А тепер і інший фокус — про пререєстрацію юридичної адреси Козятинської райради з Козятина в Махнівку, в приміщення “недолікарні” (без ліцензії лікарні). Чим це можливо мотивувати? Хіба, щоб позбавити місто податків? Але райрада не комерційна структура і така оптимізація лише шкодить, але на руку мафіку.

Епізод 6

Вершиною всього  стало відверте пограбування ПМК-9. Не мотивовано, по- рейдерськи ПМК-9 передали у власність комунальну власність району. Ну це пряме відверте втручання в комерційну діяльність державних структур. Але, який мафік, такі і мафіки прокурори, поліцаї та СБУшники.

Тепер ви розумієте, за кого проголосували і хто нами рулить. Якаоптимізація, децинтралізація? Повний “стоп” державним чиновникам! Прийшла пора партизанити. Немає в Козятинському районі легетивних державних органів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонімович Анонім

    Прокурори лижуть вонючу жопу голові районної ради СлободянюкуЗлочинний клан біля влади
  • Влад Лісовий

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up