Один гусак поля не витопче, а трактором — запросто! Ще й задушить Не сусідські війни по Махаринецьки

Один гусак поля не витопче, а трактором — запросто! Ще й задушить
Не сусідські війни по Махаринецьки
На питання де твій розум О.Тодчук рукою показав на власну дупу. Підкрипивши ефектним жесто того місьця де розум

Врегулювання конфліктів через межі  стежки дороги в селі  – у компетенції органів місцевого самоврядування,

 

 


 

Знані в селі Махаринці Олександр Тодчук та Михайло Бурлака, що працюють в місцевій школі, в робочий час підробляють в інших місцях, трактором їздять по посівам які їм не належать. А 29 жовтня намагалися зловмисно наїхати на людину з хуліганських мотивів і нехтування правил безпеки руху.

Відео дня

На словесне зауваження О.Тодчук попер з кілком.

Як такі особи працюють в школі, чи є загроза дітям, вивчає як поліція так і журналісти.

Ніякої проблеми їхати дорогою не було. Захотілось по посіяному от і поїхав

Що розповів потерпілий

— Пане Сергію, розкажіть про себе, — розпочали розмову з потерпілим.

— У мене під вікнами є город, який я обробляю. Посіяв озимину, яка дала добрий схід та врожай. Я пенсіонер, оком любуюсь плодами власної праці. Від роду я сільський, хоча пропрацював у місті. Тепер повернувся в обійстя покійних батьків.

— І як живеться?

— Село має свій менталитет, з яким я солідарний: зручно людям (тим більше похилого віку) ходити навпрошки.Так званою, стежкою. Не важливо, що ти посіяв, переорав, а стежка, то як жила, що відновлюється з покоління в покоління. В натурі її немає, але сусіди знають, що тут стежка. І ніхто поганого слова не скаже. Сусіди ходять, погомонять, привітаються, порадяться… То також життя — біля стежки. Я по-новому переоцінюю життя. Вчусь жити в мирі та злоагоді з сусідами. У нас тут п’ять хат. Такий мобі хутір.

 

— І що сталося?

— Я в шоці. Добре знайомі односельці Олександр Тодчук з Михайлом Бурлака на приватному тракторі заїхали на моє засіяне поле. Уявіть собі, обидва оруть, сіють, а тут їзда по посівам! Це нічим не оправдано! Хіба що з хуліганських мотивів? Коли я став перед трактором, недаючи руйнувати мою працю, Михайло вийшов і за кермо сів Олександ Тодчук. Він спрямував трактор прямо на мене. Я відскочив в сторону чудом, інакше він мене задушив би і переїхав. Ну і відповідно пошкодив посіви, що належать мені.

— В поліцію звертались?

— Так, я подав офіційну заяву. Наскільки відомо, її прийняв до розгляду дільничний інспектор.

Злість, грубе застосування сили ,з демонстрацією шоу різних частин тіла. Хоча на чистому тіли грязних органів не буває.Щоб Бог дав те і носим.

Що кажуть мешканці

Так як дискусія відбулася на місці пригоди, до журналістів газети “RIA-Козятин” долучились місцевы мешканці поважнорго віку. З їх уст  ми почули здивування поведінкою односельців на тракторі. З їх припущення, вказані особи, певно, були під якимсь незрозумілим кайфом. І, навіть, не важливо, що проїхали по посіву, якого не робили. Їх дивує інше — що в робочий час завгосп місцевої школи Тодчук зі своїм підлеглим Бурлакою ганяють по селу і “шабашать” і створюють небезпеку для людей. Найбільше здивування, як такі психопати працюють в школі? Чому директор школи їх не звільняє з роботи за прогули та потенційну небезпеку і загрозу, що несуть вони для дітей? Що, чекаємо горя? Тоді звільнятимуть? Де сільський голова, що також має вжити міри покарання проти хуліганів-бакланів, які передбачені в межах компетенції сільради?

Редакція газети спробує органузувати брифінг з директором школи, представником поліції та сільським головою. Що з цього вийде, покаже час, що ми оприлюднимо.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Аліна

    Цe всe наклeп !!!Брихня , позоро людeй дурать
  • Віра

    Це ні в які рамки не входить!!!
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:06 Минає рік, як ми втратили Захисника з Козятина Юрія Родюка 17:23 На Козятинщині вакцинуватимуть диких м’ясоїдних тварин від сказу 16:08 Козятинчанин у Вінниці наїхав на «зебрі» на школяра. Хлопчика доправили у травматологію 15:20 Семикласники ініціювали створення скейт-парку у Козятині Від читача 10:11 Загиблому в Маріуполі Артему був 21 рік - петиція про присвоєння звання Героя України 14:00 Живий коридор для Героя. На щиті повертається до рідної домівки Іван Білоус 13:04 У Козятині відбувся шаховий турнір. Перше місце — за першим ліцеєм photo_camera 11:39 Пам’ятнику-паровозу у Козятині «підбили око» 11:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:00 На наступному тижні знову будуть зміни в розкладі руху електропоїзда Козятин-Фастів 09:17 У Козятині полеглому Захиснику Іллі Завальному відкриють меморіальну дошку 08:04 Важко даються ігри на виїзді 08:00 На календарі 22 жовтня. Відключення світла не прогнозують (Оновлюється)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up