«Немає спасу від котів»

«Немає спасу від котів»
  • До редакції газети «RIA-Козятин» звернулася Неля Піщенюк, мешканка села Махаринці Козятинської громади.

  • Жінка просить допомогти підшукати нових господарів для котиків, яких вона прихистила.

Про Нелю Піщенюк ми пишемо не вперше. Кілька місяців тому вона зателефонувала до редакції і попросила допомогти їй прилаштувати цуценят, яких привела собака, яку їй підкинули на подвір’я. Після нашої публікації в інтернеті чотирилапі малюки швидко знайшли нових господарів. Тепер жінка хоче віддати у добрі руки ще трьох мешканців свого обійстя: двох кішок і кошеня-хлопчика.

— У мене дві чорних киці, — розповідає наша співрозмовниця. — Одна привела троє котенят, то вони померли, вона їх важко носила, а інша — одне котенятко. Воно сіре, дуже гарне, як тигр і пухнасте.

Саме цих трьох котиків Неля Піщенюк хоче прилаштувати у нові родини. Жінка пенсіонерка і їй важко прогодувати стільки тварин.

Відео дня

— Немає спасу від котів — киця гуляє, повний двір котів, сусіди сердяться, бо вони циплят розганяють, — каже жінка. — Та й годувати їх треба. Мені треба, щоб дві киці і котика забрали. Дві киці дорослі. Це їм в серпні буде вже по року. А котик народився 5 червня. Він маленький. Йому 5 липня був місяць, але він вже їсть, п’є молочко, їсть суп і навіть картоплю вчора гриз варену. Я даю суп і там картопля, для нього товчу, а для великих так даю, а він з великими їсть.

Пухнастиків віддаюють безкоштовно, але лише у добрі руки. Якщо хочете взяти собі кошеня чи кицю, телефонуйте за номером (093) 688–22–94.

 

Читайте також:

Їх покинули напризволяще

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up