Міс-старшокласниця-2021. Хто переміг?

Міс-старшокласниця-2021. Хто переміг?
  • У Козятині відбувся конкурс «Міс-старшокласниця — 2021».
  • За корону змагалися восьмеро надзвичайно талановитих дівчат.
  • Оцінювали їх не лише за красу, а й за таланти та кмітливість.
  • Усе найцікавіше читайте у нашому репортажі.

У четвер, 1 липня у Міському будинку культури зібралося стільки людей, що буквально яблуку ніде було впасти.

Козятинчани прийшли підтримати конкурсанток, які вирішили позмагатися за титул «Міс старшокласниця». Конкурс організували керівники КДЦ «Зорянка-Арт» Антон та Аліса Машевські.

Відео дня

Розпочалося усе з дефіле учасниць: № 1 — Анастасія Шостак, № 2 — Анастасія Румянцева, № 3 — Крістіна Мартинюк, № 4 — Анна Оліярська, № 5 — Руслана Омельчук, № 6 — Надія Коваль, № 7 — Анастасія Ременюк, № 8 — Діана Бондарець.

Після цього ведучі представили журі конкурсу. Це — генеральний спонсор Марія Мудра, підприємець Іван Вихристюк, голова громадської організації «Територія добра» Людмила Кудимець, начальник «Укргазбанку» Руслан Гнатик, вчитель Інна Мадей та Міський голова Тетяна Єрмолаєва. Слово надали очільниці громади.

— Кажуть, що після страху смерті найбільший страх — це страх публічних виступів. Дівчата тендітні, маленькі, ніжні. Я не уявляю, який у вас рівень сміливості, тому що треба набратися сміливості, щоб піти на такий конкурс. Дівчата, бажаю вам, щоб цей досвід ви використали, тому що нічого подібного може не бути в вашому житті, — сказала Тетяна Єрмолаєва.

Поки глядачі знайомилися з журі, конкурсантки за лаштунками готувалися до першого етапу. Для конкурсу під назвою «Маскарадна візитівка» дівчатам потрібно було перевтілитися в образ казкового персонажа, героя фільму чи зірки.

Анастасія Шостак приміряла на себе образ Олі Фреймут. Вона одягнула білу рукавичку, наче справжній ревізор.

Анастасія Румянцева перевтілилася у героїню знайомої усім нам з дитинства казки Шарля Перро — Сплячу красуню. Вбрана у довгу сукню у пастельних тонах вона була схожа на принцесу.

Крістіна Мартинюк з’явилася перед глядачами в образі циганки Есмеральди і затанцювала запальний танок.

Анна Оліярська приміряла на себе образ ще однієї героїні відомого французького казкаря. Вона перевтілилася у Попелюшку. Для візитівки розіграли цілу сценку. Спершу перед глядачами з’явився принц, який ніяк не міг знайти Попелюшку. На сцену винесли стілець. Перед ним вишикувалися дівчата, охочі приміряти туфельку. Та вона нікому не підходила. І нарешті принц знайшов ту, яку шукав.

Під звуки саундтреку відомого турецького серіалу «Величне століття. Роксолана» до глядачів вийшла Руслана Омельчук в образі власної та сильної Гюррем-султан.

Надія Коваль перевтілилася у Герміону, героїню всесвітньо відомої серії романів про Гаррі Поттера.

Анастасія Ременюк постала перед глядачами в образі однієї з найпопулярніших співачок України Олі Полякової. Вона вийшла на сцену під пісню «Королева ночі».

Останньою на сцені з’явилася Діана Бондарець. Вона підготувала візитівку у формі вокального виступу. Діана заспівала пісню «Там, де ми є» гурту «Антитіла». Ця композиція — саунд-трек до популярного серед молоді українського серіалу «Школа». Діана втілила образ героїні цього серіалу — Лоли.

На цьому перший етап конкурсу завершився. Дівчата пішли за лаштунки перевдягатися і готуватися до наступного етапу, судді взялися оцінювати їх перші виступи. Тим часом гостей розважали вокальними номерами і хореографічними постановками колективу "Зорянка-Арт".

Під час другого етапу дівчата дефілювали у костюмах народів світу. Діана Бондарець вбралася в український одяг. Анастасія Ременюк продемонструвала вбрання з Ізраїлю. Надія Коваль вбралася в кімоно. Руслана Омельчук одягнула чеське національне вбрання. До речі, дівчина впродовж кількох років мешкала саме в цій країні. Анна Оліярська постала перед глядачами у польському національному одязі. Крістіна Мартинюк обрала національне вбрання запальної Іспанії. Анастасія Румянцева вбралася в національний одяг Австрії. Анастасія Шостак одягнула індійське сарі.

Під час третього конкурсу дівчата демонстрували свої таланти. Анастасія Шостак разом із учасниками театральної студії Центру дитячої та юнацької творчості розіграла невелику сценку: до кафе завітав ревізор. Публіка насміялася від душі.

Анастасія Румянцева продемонструвала глядачам вишиті картини з бісеру.

Крістіна Мартинюк і Анастасія Ременюк танцювали.

Анна Оліярська виклала з квітів композицію під назвою «Вибухово-фантастичне життя квітів».

Руслана Омельчук зачитала вірш.

Надія Коваль разом із учасником театрального гуртка Центру дитячої та юнацької творчості розіграла сценку. Вони перевтілились у принцесу і трубадура з мультфільму «Бременські музиканти».

Діана Бондарець заспівала пісню.

Наступним був конкурс фешн-ковід. Дівчата дефілювали у вбраннях, зроблених власноруч із підручних матеріалів. У хід пішли маски, пластикові стаканчики, оглядові гумові рукавички, гофрований папір, карта світу і навіть плівки від старих касет.

Без перерви на рекламу відбувся конкурс інтелект. Ведучі по черзі підходили до конкурсанток. Дівчата обирали один із конвертів, де були запитання. Треба було дати правильну відповідь.

Останнім був конкурс вечірній вальс.

Коли журі виставили усі оцінки, настав найбільш хвилюючий момент — оголошення результатів. Міс глядацьких симпатій стала Крістіна Мартинюк. Титул «Міс-посмішка» виборола Надія Коваль. Міс-ніжність стала Діана Бондарець. Титул «Міс-дефіле» отримала Руслана Омельчук. Міс-інтелект стала Анастасія Шостак. Другою віце-міс стала Анастасія Румянцева.

Титул першої віце-міс виборола Анастасія Ременюк.

А титул «Міс-старшокласниця» одержала Анна Оліярська. Вона також стала міс-артистичність.

Усі дівчата отримали подарунки від журі та спонсорів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Artur Edu

    Діана Бондарець міс ніжність? З яркого боку вона ніжна? Вона так кричить, що вуха болять. Міс щелепа а не ніжність :(

keyboard_arrow_up