Калинівський полк відзначав річницю Незалежності

Калинівський полк відзначав річницю Незалежності

Зібрались нацгвардійці, афганці і воїни АТО

У Калинівці відзначили з піснями, музикою та парадом військових 26-ту річницю Незалежності України та День державного прапора. Погода сприяла святу — безпосередньо перед урочистостями дощ закінчився.

На центральній площі навколо гарно викладеного з каміння герба району зібралось більше чотирьох сот людей. Навпроти Калинівської райради вишикувались гвардійці Калинівського полку і ветерани афганської війни. Були і воїни АТО.

Виступили з промовами представники місцевої влади. Серед присутніх можновладців був депутат ВР Петро Юрчишин. Пройшли нагородження почесних громадян. Одним з ним був нацгвардієць — старший інструктор автомобільного взводу підвозу матеріально-технічного забезпечення прапорщик Олег Бережок.

Відео дня

Відбувся концерт. Серед виступаючих були цивільні артисти, нацгвардійці, духовий оркестр Калинівського полку.

Після покладання квітів до меморіалу воїнам-захисникам, присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих героїв України, пролунав салют. Військові урочистим маршем завершили святкування.

Біля міського Будинку культури пройшла виставка військової техніки — БТР-4Є, КРАЗи: “Спартан” і “Кугуар” та КРАЗ для перевезення особового складу. Окрім бойових машин військові також виставили зразки зброї — міномети та зенітну гармату. Гвардійці в повному обмундируванні фотографувались з усіма бажаючими на фоні броньовиків.

Заступник командира Калинівського полку по роботі з особовим складом підполковник Олександр Волох через газету “RIA-Козятин” від усіх нацгвардійців вітає козятинчан зі святом Незалежності та Днем державного прапора, бажає мирного неба та закликає усіх бажаючих військовоздатних приєднуватися до лав Національної гвардії.

 

Чарівна сержант Нацгвардії Олена виконала ліричну пісню

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up