Інформація про стан Козятинської ОТГ на вечір 28 лютого

Інформація про стан Козятинської ОТГ на вечір 28 лютого
  • Міський голова Тетяна Єрмолаєва записала відеозвернення. Основні тези, а також відео ви знайдете у нашій публікації

У місті Козятин розгорнули батальйон тероборони. В посиленому режимі працює загін охорони і національна поліція. Вони проводять загальне патрулювання критичних інфраструктур і вулиць міста

Система сповіщення про повітряну тривогу почала працювати в автоматичному режимі. Її запускають з Вінниці. Є ще два сигнали, які вмикаються вручну з Козятина.

Пункт збору продуктів перенесли з міської ради в другий садочок. Наразі є потреба в промислових товарах (матраси, ковдри), та потреба в будь-яких продуктах.

Відео дня

Відкрили фонд підтримки тероборони і національної поліції. Це офіційний рахунок громадської організації. Усіх бажаючих закликають підключитися до збору коштів для придбаня необхідних речей для тероборони (каски, бронежилети, тактичні засоби). Про використання коштів звітуватимуть перед громадою.

Від громадян надходить багато скарг стосовно того, що підприємці не хочуть приймати безготівкові розрахунки. Банківська система працює в повному режимі, жодних перебоїв немає. Міський голова просить підприємців приймати безготівкові розрахунки, а також звертається до підприємців із проханням не спекулювати на цінах.

Структури міської ради працюють в повному режимі. Кожна установа чи заклад виконує свою роботу. “Чисте місто” виконує свою функцію, прибирання проводять в повній мірі. 

Мешканців громади закликають перерахувати “ковідну тисячу” на благодійний рахунок для підтримки армії.

Мешканців громади просять мінімізувати спілкування через програму WhatsUpp, оскільки вона напряму пов'язана з Російською Федерацією. Рекомендують переходити на месенджер Signal.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up