Фільми, від яких холоне кров

Фільми, від яких холоне кров
  • Сьогодні п’ятниця, 13-те.
  • Спеціально до цього дня ми підготували добірку моторошних кінострічок.

У багатьох культурах поширений забобон, що п’ятниця 13-те — нещасливий день. Проте варто зазначити, що не всі народи вірять у це. У деяких культурах число 13 взагалі не є нещайливим, а в Румунії, Греції та деяких інших країнах нещасливим вважається вівторок 13-го. 

Параскаведекатріафобія — страх п’ятниці 13-го. 

Пропонуємо вам добірку фільмів жахів, які можна подивитися у цей день.

Відео дня

Омен (1976)

Перша частина серії фільмів жахів про прихід Антихриста. За сюжетом дружина американського дипломата народжує мертве дитя. Чоловік вирішує приховати це від дружини і всиновити хлопчика, який народився того ж дня, що й його малюк. Так і починаються проблеми.

П’ятниця, 13-те (1980)

Семеро підлітків приїжджають у табір на березі Кришталевого озера. Там трапляються дивні речі — хтось одне за одним їх вбиває.

Шість демонів Емілі Роуз (2005)

 

Фільм заснований на реальних подіях, які відбувалися у 1976-му році. Стрічка розповідає про судовий процес проти католицького священника. Він опинився на лаві підсудних через те, що провів обряд вигнання диявола, через який вмерла Емілі Роуз. Паралельно показана історія дівчини, у яку вселилася нечиста сила.

Воно (1990)

Міні-серіал із двох серій, екранізація однойменного роману Стівена Кінга. Стрічка розповідає нам історію друзів, які намагаються протистояти злому клоуну Пенні Вайсу, що викрадає і вбиває дітей. Є і сучасніша версія, рімейк 2017-го року.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up