Для Риб - час досягнень, для Водоліїв - розчарувань. Гороскоп на наступний тиждень

Для Риб - час досягнень, для Водоліїв - розчарувань. Гороскоп на наступний тиждень

Пропонуємо вам трохи розважитися і подивитися, що віщують зорі. Можливо, цей гороскоп підштовхне вас до якихось позитивних змін чи правильних рішень

Овен

Цей тиждень сприятливий для рішучих дій та прямолінійних заяв. Ви можете налагодити стосунки з колегами та начальством, упорядкувати документацію. У середу всі двері будуть відчинені для здійснення ваших планів. П'ятниця може виявитися для вас днем ​​складним, коли, погнавшись за вигідною особистою чи діловою пропозицією, ви ризикуєте потрапити у пастку.

ТІлець

Відео дня

Постарайтеся завершити справи, які ви так довго відкладали в найдальшу скриньку. Ще кілька днів зволікання, і вам уже не вдасться вирішити ці питання самостійно, доведеться просити допомоги. Робота може займати багато часу, проте не принести великого прибутку. Але своєю енергійністю та активністю ви зможете зміцнити свої позиції. Не забувайте про свій будинок, наведення порядку та створення комфорту в ньому – теж важливе для вас завдання на вихідні.

Близнюки

Цього тижня дуже бажано стримувати негативні емоції, тим більше, що насправді ситуація змінюється на вашу користь і ви дуже скоро отримаєте бажане, навіть якщо вже не вірите, і готові опустити руки. Якщо ваша душа попросить спокою та самотності, влаштуйте собі перепочинок, це сприятливо позначиться на вашому здоров'ї. Більше відпочивайте, гуляйте та мрійте.

Рак

Настає досить активний, наповнений подіями тиждень. Можливі поїздки, контакти з партнерами та обговорення нових проектів. У вівторок ваші задуми вдало реалізуються, чого не скажеш про наступні два дні, коли можна чекати бурхливого зіткнення ваших інтересів з інтересами оточуючих. Однак до п'ятниці світ буде відновлено. У вихідні вашу душу зігріє турбота коханої людини та зустрічі з друзями, які вас порадують.

Лев

У вівторок перед вами можуть відкрити нові кар'єрні горизонти. Справи на роботі йдуть благополучно і не дуже турбують вас. Але не варто зупинятися на досягнутому, час намітити проекти на майбутнє. Наприкінці тижня родичам знадобиться ваша підтримка та допомога. Приділіть більше уваги своїм дітям. Однак постарайтеся розповідати про себе якнайменше, у тому числі друзям та сім'ї. Збагатіть себе у вихідні новими приємними враженнями. Поїздка за місто буде дуже вдалою.

Діва

Цей тиждень треба розпочати з аналізу ситуації. Якщо вас щось не влаштовує на роботі або особистому житті, зрозумійте, як це змінити. Не треба загострювати стосунки, але й мовчки терпіти також не варто. У середу вам доведеться прийняти відповідальність не лише за свої дії та вчинки, а й за справи інших людей. У п'ятницю бажано захистити себе від непотрібних зустрічей. У суботу ви будете схильні згущувати фарби, що загрожує конфліктною ситуацією.

Терези

Успіх залежатиме від вашого вміння швидко навчатися та застосовувати отримані знання на практиці. Начальство допоможе вам у досягненні поставленої мети, але вона має бути реальною. У середу ви станете більш чутливими до думки оточуючих. Не чіпляйтеся за своє минуле, краще шукайте нове застосування своїм талантам. У четвер може надійти важлива інформація, яку необхідно перевіряти ще раз. У п'ятницю будьте обережні під час спілкування з колегами, не розповідайте їм особисті таємниці.

Скорпіон

Цього тижня оточуючі прислухатимуться до вашої думки, не проґавте можливість вплинути на ситуацію та отримати солідний прибуток. У середу використовуйте лише перевірені методи, нововведення зачекають. Не зайве слідувати порадам близьких людей, вони бажають вам добра. Не соромтеся звертатися до них за допомогою. У вихідні дозвольте собі втекти з коханою людиною від усіх турбот та проблем.

Стрілець

Ваші плани поступово починають реалізовуватись. Своєю енергійністю та активністю Ви зможете зміцнити свої позиції. Це буде активний тиждень, який принесе прибуток, але загрожує емоційно вимотати вас, тому вихідні краще провести в комфортній камерній обстановці з приємними для вас людьми. Не забувайте про будинок та сім'ю.

Козеріг

Тиждень сприяє новим знайомствам. Розумна порада, непомітно підказана начальству, може сприятливо позначитися на вашій кар'єрі. Постарайтеся уникати критики колег, вона може бути як завгодно справедливою, але дуже недоречною. Блисніть своєю ерудицією, оточення це оцінять. Можливе просування вгору соціальними сходами, якщо ви не станете зупинятися на досягнутому.

Водолій

Вам цей тиждень загрожує розчаруванням. Можливо, ви дізнаєтеся про інтриги колег або про зраду чоловіка. Не впадайте у відчай. Ви подолаєте усі перепони. І вийдете на новий рівень. Середовище краще присвятити дрібним справам, перш за все – паперовим. У вихідні найкращим способом відпочити буде демонстративне байдикування.

Риби

Настає сприятливий час для кар'єрних досягнень, але вам доведеться підвищити свій професійний рівень. У вівторок виявите рішучість та активність, а якщо виникнуть якісь неточності, то найближче майбутнє розставить усе на свої місця. Не відмовляйтеся від фінансової допомоги, якщо її запропонує близька людина. У п'ятницю краще не планувати ділових зустрічей та переговорів із партнерами, вас навряд чи підтримає начальство. А от у вихідні можна і попрацювати, якщо це буде добре сплачено.

Читайте також:
Про вибух у Козятині почула вся Україна. Нові подробиці

Та сторона знову потрапить під роздачу: на яких вулицях не буде світла з 29 листопада до 5 грудня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up