Чому цілий день з території лікарні чути пилку

Чому цілий день з території лікарні чути пилку

У парку лікарні відновного лікування— обрізка дерев

У понедлок на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” зателефонували обурені мешканці прилеглої до лікарні відновного лікування території. Вони повідомили, що у парку лікарні масово зрізають дерева.

Прояснити ситуацію ми попросили головного лікаря Олександра Євтушка. За його словами відбувається формовочна обрізка дерев.

— Ще у лютому на території лікарні близько 70 дерев були визнані аварійними. Такими, що несуть загрозу розташованим поруч будівлям, персоналу та пацієнтам медзакладу. — каже він. — Деякі з цих дерев ми зрізали. Сьогодні проводиться формовочна обрізка дерев. Всі дрова від обрізки оприбутковані складометрами. Вони будуть реалізовані за наявності бажаючих фізичних осіб або організацій. Під обрізаними деревами ми плануємо створити паркову зону.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up