Безкоштовно консультують з юридичних питань. Як звернутися?

Безкоштовно консультують з юридичних питань. Як звернутися?
  • Учора, 31 жовтня у приміщенні Козятинської центральної районної бібліотеки провели безкоштовну консультацію з юридичних питань.
  • Про це заклад повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У приміщенні бібліотеки надавали безкоштовну правову допомогу. Як йдеться на сторінці закладу у Facebook, звернулося 9 осіб. За допомогою програми Skype на базі бібліотек у Селищі, Білопіллі та Юрівці люди змогли підключитися до спеціаліста та отримати відповіді на свої запитання.

Консультувала громадян Валентина Максимчук, заступник начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Відео дня

«Громадяни отримали правові консультації щодо прийняття громадянства України, припинення діяльності ФОП, монетизації субсидії, прийняття спадщини за заповітом, притягнення до кримінальної відповідальності за несплату аліментів, та інші», — йдеться на сторінці у Facebook Центральної районної бібліотеки.

Отримати консультацію можна за адресою: місто Козятин, вулиця Героїв Майдану, 32 (біля відділку поліції, приміщення колишньої залізничної СЕС). Телефон (04342) 2-02-07, 2-00-17.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up