Школа «Оптіма» – лідер серед шкіл в Україні (Новини компаній)

Школа «Оптіма» – лідер серед шкіл в Україні (Новини компаній)

Освіта – це одна зі сфер, на які найбільше вплинув технологічний прогрес останніми роками. Уже зараз в Україні найпопулярніша школа – дистанційна.

У цьому тексті ми розповімо про неї докладніше: що таке дистанційна школа «Оптіма», які її найбільші переваги перед іншими навчальними закладами.

Чому формат дистанційної школи набув такої популярності?

Порівняно зі звичайними офлайн- і навіть онлайн-школами, дистанційне навчання запропонувало школярам та їхнім батькам низку безсумнівних переваг:

  • Комфорт. Дистанційна освіта дала учням максимальну свободу в навчальному процесі. Діти навчаються не за графіком, а у власному темпі.
  • Інноваційність. Цей тип навчання передбачає технологічність і використання різних аудіовізуальних способів подання інформації.
  • Безпека. Кожен із батьків може самостійно організувати для своєї дитини безпечний робочий простір, адже школярі навчаються з будь-якої точки світу.

Дистанційна школа – це прорив у освітніх підходах останніх років. І, зрозуміло, у цьому контексті важливо згадати першу, найбільшу та найуспішнішу таку школу в Україні – «Оптіму».

Чому «Оптіма»– освітній лідер України?

За майже 10 років своєї роботи «Оптіма» дала освіту десяткам тисяч учнів та учениць, які надалі продовжили успішне навчання в найкращих університетах України та світу. І, треба сказати, навчальний процес у школі – це дивовижне поєднання найважливіших елементів:

  • Постійний розвиток. Фахівці школи весь час стежать за найпрогресивнішими методиками дистанційного навчання та технічними інноваціями, щоб якісно вплітати все це в навчальний процес.
  • Зручний формат. Діти можуть займатися в будь-який зручний для себе час із будь-якого зручного місця.
  • Навчальна платформа. Школа розробила найпотужнішу освітню платформу: з усіма відеоуроками, конспектами, іграми та вправами. Доступ до неї відкрито 24/7.
  • Індивідуальний підхід до кожної дитини. Учень «Оптіми» може поставити будь-яке запитання викладачеві під час онлайн-консультації, дзвінка або в спеціальному чаті та отримати повноцінну відповідь.
  • Додаткові програми та можливості для розвитку дітей. Школа пропонує своїм учням різні активності, додаткові курси, регулярні заняття з психологом, поїздки – все, щоб дитина могла повноцінно розвиватися та соціалізуватися з однолітками.

Навіть більше, школа пропонує кілька різних навчальних програм залежно від потреб дитини.

Навчальні програми в школі «Оптіма»

Серед основних навчальних пакетів, які надає для вибору «Оптіма», можна виділити такі:

  • «Учень».

Передбачає всі основні переваги дистанційного навчання: повноцінний доступ до платформи, групову та проєктну роботу учнів, можливість додаткового вивчення англійської мови, перевірку та коментування вчителем усіх виконаних учнем робіт.

  • «Учень SMART».

Єдина відмінність від класичної програми – учню потрібно виконувати лише обов'язкові види робіт.

  • «Екстерн».

Ця програма призначена для дисциплінованих дітей. Вони отримують повноцінний доступ до всіх навчальних матеріалів, але мають написати лише одну підсумкову річну контрольну з кожного предмета. Загалом вони самі розподіляють свій час на навчання.

  • «Слухач».

Ця програма також передбачає отримання дитиною доступу до матеріалів школи, але при цьому учень офіційно продовжує навчатися у своїй звичайній школі.

Дивовижно, як багато можливостей для навчання є в наш час! І добре, що така школа, як «Оптіма», взяла максимум від технологічного прогресу й побудувала якісний навчальний процесна рівні найкращих світових шкіл!

keyboard_arrow_up