Сергій Гайдучок виступить із сольним концертом

Сергій Гайдучок виступить із сольним концертом
  • Лідер гурту «Draft», волонтер фонду «Бойовий волонтер України» Сергій Гайдучок зіграє у Козятині акустичний концерт, аби зібрати кошти для ЗСУ.
  • Розповідаємо, коли і де

Цієї суботи, 27 січня Сергій Гайдучок, лідер гурту «Draft» та волонтер фонду «Бойовий волонтер України» зіграє у Козятині акустичний благодійний концерт на підтримку 80 десантно-штурмової бригади. Хлопцям, які служать у цьому бойовому підрозділі, терміново потрібен автомобіль із хорошою прохідністю, щоб мати змогу якісно та швидко виконувати поставленні завдання та за потреби евакуюватися з поля бою. Також військовим потрібні буржуйки, адже зима ще не закінчилася і поки ми сидимо в теплих домівках, бійці, які нас захищають, сидять у холодних бліндажах.

Для 80 десантно-штурмової бригади потрібно зібрати 350 тисяч гривень. Збір просувається дуже повільно і триває вже не один місяць. Долучився до збору гурт «Draft», учасники якого є волонтерами фонду «Бойовий волонтер України». Аби зібрати кошти, хлопці їздять з благодійними концертами у різні міста. Зовсім нещодавно вони виступали у міському будинку культури в Козятині, де зібрали 21 тисячу гривень. А цього разу лідер гурту «Draft» Сергій Гайдучок дасть сольний благодійний концерт, на який запрошує усіх.

Захід відбудеться у суботу, 27 січня о 18:00. Місце проведення — піцерія «ArmAto». Вхід вільний, але готуйте донати для 80 десантно-штурмової бригади, адже стоятиме скринька для збору коштів. Якщо хочете підтримати збір просто зараз, можете надсилати свої донати на Монобанк за цим посиланням

Відео дня

 

Читайте також:

Військовослужбовці дякують козятинчанам за дрони

Козятинчанам, що воюють на Бахмутському напрямку, терміново потрібні далекоміри та тепловізори

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up