Найкраща закохана пара Козятина: Інна і Дмитро РИМШІ

Найкраща закохана пара Козятина: Інна і Дмитро РИМШІ

Ось і закінчився конкурс на найкращу закохану пару. Фотографії всіх 60 (!) пар були опубліковані у нашому друкованому виданні “RIA-Козятин” та розміщені на сайті https://kazatin.com/. Саме там і проходило голосування.

 

Найкраще підтримали Інну і Дмитра Римшів. Їхню фотосвітлину переглянули 1425 рази і віддали 485 голосів. Завдяки цьому, Інна і Дмитро посіли почесне перше місце.

Відео дня

На другому місці Аліна і Женя, які набрали 252 голоси. Їхнє фото набрало 645 переглядів.

Третіми в конкурсі стали Інна та Олександр Гринченки. За них проголосувало 227 людей. Переглядів фотосвітлини — 611.

Вітаємо переможців!!! Кохання ВАМ та розуміння!!! Дякуємо всім учасникам за участь у конкурсі закоханих пар. Усіх бажаючих розповісти про свою історію кохання, запрошуємо у редакцію.

На початку наступного тижня відбудеться нагородження пар-переможців. Про їхню історію кохання читайте в наступних публікаціях.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів 21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up