На площі облаштували Різдвяні містечка

На площі облаштували  Різдвяні містечка
  • Місто активно готується до прийдешніх свят.
  • Хоч ялинку цього року не прикрашають, декорації на площі вже з’явилися
  • Розповідаємо. як вони виглядають

Зовсім скоро Різдво, тож місто вже почали чепурити до свят. Від прикрашань ялинки цього разу, як і торік, вирішили відмовитися, аби не витрачати кошти на закупівлю іграшок та гірлянд. Але зовсім без святкових декорацій місто не залишили — на площі облаштували дві різдвяні локації прямо на зелених зонах.

Ліворуч від будинку культури поставили святкові ілюмінації — три невеликі піраміди-ялинки, сніговики, новорічна шапочка та рукавичка. Їх уже під’єднали до мережі, тож зовсім скоро вони засвітяться. Додамо, що ці святкові ілюмінації не нові — ми бачили їх на Новий рік ще чотири-п’ять років тому.

Відео дня

Праворуч від будинку культури облаштували вертеп. У дерев’яному будиночку, прикрашеному різьбою, фігурки Йосипа, Ангела, Марії та Ісуса. Перед будиночком — волхви, які несуть Ісусу подарунки, та тварини. Композицію доповнюють снопи справжнього сіна та дерев’яна тачка. А територію вертепу огородили дерев’яною огорожею.

Над вертепом навішали гірлянду, яка також сяятиме ввечері.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анютка Зоря

    Одна я не розумію  чого вертеп не поставили в парку? Для чого він на площі до чого ті ялинки та сніговики на площі де вшановують полеглих Героїв? Особисто для мене щя полоща болю та жалю! Для чого це робити??

    Ольга Кравчук reply Анютка Зоря

    Анютка Зоря центральна площа міста - це його серце... Тепер воно болить ... Пошматоване... Омите слізьми.... Та воно продовжує битись...

keyboard_arrow_up