Козятинський гурт «Draft» запалив публіку у Вінниці

Козятинський гурт «Draft» запалив публіку у Вінниці
  • Гурт «Draft» знову вийшов на сцену.
  • У неділю, 20 листопада, наші хлопці поїхали до Вінниці, де зіграли концерт у «Royal Pub».
  • Захід приурочили до Дня гідності та свободи, який ми щорічно відзначаємо 21 листопада.

Перед виступом козятинчан публіку розігрів Dima Brovskiy. Він підняв настрій глядачів. Після цього гурт «Draft» відіграв концерт. Вперше разом із хлопцями на сцену вийшов Сергій Нечай, новий гітарист. Він долучився до гурту влітку цього року, замінивши в команді Макса Ситніцького.

Хлопці запалили публіку своїм драйвом та неймовірною енергетикою. Найбільший шквал емоцій у глядачів викликала пісня «Лютий Козятин». Вона буквально порвала зал.

— Концерт пройшов дуже жарко, — розповідає Сергій Гайдучок, вокаліст гурту «Draft». — Публіка була дуже жива, всі стояли просто під сценою. Ми були приємно здивовані, коли почули, як люди співали наші пісні та позвали нас на біс.

Відео дня

Концерт пройшов у душевній атмосфері. На виступ наших хлопців завітало чимало козятинських друзів, а також Ярослав та Віта Кондратюки — журналісти, ведучі програми «КрокУРок» на радіо «Місто над Бугом». У музикантів взяли інтерв'ю, яке незабаром можна буде почути не лише на радіо, а й на каналі Віти та Ярослава у YouTube.

А наші козятинчани поки готуються до нового виступу — вже 17 грудня «Draft» знову зіграє у Вінниці разом із відомим гуртом «Роллікс». Концерт буде так само у «Royal Pub».

— Чекаємо всіх під сценою, — запрошує Сергій Гайдучок.

 

Читайте також:

Маленькі козятинчани робили патріотичних янголів

Випустили першу україномовну пісню

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up