Знову знайшли посів конопель. У Барському районі 50 рослин, у Козятинському – 170

Знову знайшли посів конопель. У Барському районі 50 рослин, у Козятинському – 170
Фото з сайту https://vn.npu.gov.ua/

У середу, 29 липня поліцейські Барського та Козятинського відділень поліції задокументували протиправну діяльність місцевих жителів, які вдома вирощували та зберігали наркотичні рослини. Загалом слідчими вилучено 224 кущі конопель.

За повідомлення прес-служби обласної поліції, у 31-річної жительки Козятинського району працівники поліції виявили незаконний посів наркотичних рослин. На території домогосподарства правопорушниці росло 170 рослин конопель.

Під час санкціонованого обшуку домогосподарства 32-річного жителя Барського району поліцейські в теплиці біля будинку виявили понад 50 висаджених рослин конопель. Також правоохоронці у чоловіка вилучили сухі рослини марихуани та приладдя для її вживання.

Відео дня

Нарковмісні рослини вилучені та направлені на експертизу.  Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачено покарання – до 7 років позбавлення волі.

Читайте також:

Зникли безвісти: кого шукає козятинська поліція?
У Махнівці затримали одеситок, які пограбували пацієнток вінницької лікарні
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up