Ще один самогонщик у Козятині. Точку закрили, алкоголь вилучили

Ще один самогонщик у Козятині.  Точку закрили, алкоголь вилучили

Поліцейські Вінниччини продовжують документувати факти незаконного виготовлення та продажу алкогольної продукції в умовах воєнного стану.

Поліцейські отримали інформацію про те, що в місті Козятин місцевий житель виготовляє та продає алкоголь, що наразі заборонено. Під час відпрацювання інформація підтвердилася.

— Поліцейські встановили, що 40-річний зловмисник налагодив в домашніх умовах виготовлення сурогатного алкоголю в промислових масштабах, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — У правопорушника слідчі вилучили обладнання для виготовлення, очищення та розливу алкоголю та майже 200 літрів розфасованої алкогольної продукції.

Відео дня

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 204 Кримінального кодексу України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

За такий злочин передбачено покарання у вигляді штрафу до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Нагадуємо, що на території області з 27 лютого заборонено торгівлю алкогольними напоями і речовинами, виробленими на спиртовій основі.

Читайте також:

Майже 1,5 тонни браги та 15 літрів самогону: у Козятині знову накрили самогонну точку

Поліцейські спільно з теробороною «накрили» на ПРБ самогонну точку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up